Manisa Celal Bayar Üniversitesi Üniversite Sanayi İşbirliği Teknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi Ziyareti

Balıkesir Meslek Yüksekokulu Müdür V. Öğr. Gör. Engin BOZACI, Müdür Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Nisa Kıymet ŞAHİN, Müdür Yrd. Öğr. Gör. Ahmet KOÇAK ve Teknik ve Sosyal Programlarımızdan 23 öğretim elemanımız ile birlikte 24.11.2022 tarihinde Soma Meslek Yüksekokuluna ziyaret gerçekleştirmiştir. Üniversite Sanayi İşbirliği Teknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Osman ÇULHA 3+1 Meslek Eğitim Sisteminin Üniversite Sanayi İşbirliğine, öğrencilere ve öğretim elemanlarına katkılarını ve uygulamada ne türlü zorluklarla karşılaşabileceğini tecrübelerini örnek göstererek ekibimize anlatmıştır. Ekibimizden yöneltilen soruları da açık sözlülükle cevaplayan Sayın Osman ÇULHA Yüksek Öğretim Kurulu tarafından Üniversitelerde istihdam problemlerine çözüm bulunması yönünde yürütülecek Üniversite sanayi işbirliği odaklı çalışmaların yeni dönemde en az akademik çalışmalar kadar destekleneceğini de dile getirdi. Toplantıya Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet ATAÇ da toplantıya katılarak Balıkesir Üniversitesi ile ortaklaşa yapılacak çalışmaların yapılmasından memnuniyet duyacağını özellikle iletti. Ekibimiz Manisa Celal Bayar Üniversitesinin konukseverliğinden ve paylaşmış oldukları tecrübelerin aktarılmasından oldukça memnun şekilde ÜSİTEM’ den ayrıldı.

Çağış Yerleşkesi 10145 / BALIKESİR

(266) 612 12 09 / 2 hat