Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü Öğrencilerinin, TÜBİTAK 2209-A Destek Programları Başarısı

TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı tarafından yürütülen “2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı” 2023 yılı 1. Dönem sonuçları açıklandı.

Başvuru sonuçlarına göre; 2209-A çağrısı kapsamında Balıkesir Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü öğrencileri tarafından başvurusu yapılan 3 proje destek almaya hak kazandı.

Destek almaya hak kazanarak bilime ve bilimsel araştırmaya katkı sunacak öğrencilerimizi ve akademik danışmanlarını tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Prof. Dr. Sibel KARACA SİVRİKAYA

BÖLÜM BAŞKANI

Balıkesir Üniversitesi Çağış Yerleşkesi Sağlık Bilimleri Fakültesi (İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi 3. kat)

+ 90 266 244 00 10