"Muhasebe Mesleğinin Geleceği ve Mesleki Gelişmeler" Konulu Seminer Düzenlendi.

Balıkesir Üniversitesi Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Bölümü olarak  07.12.2022 Çarşamba günü, saat 14:00'da Kongre ve Kültür Merkezinde öğrencilerimizin katıldığı "Muhasebe Mesleğinin Geleceği ve Mesleki Gelişmeler" başlıklı bir seminer düzenlenmiştir. Yüksekokul Müdürümüz Sn.Öğr.Gör.Engin Bozacı, Md.Yardımcıları Dr.Öğr.Üyesi Nisa K.Şahin ve Öğr. Gör. Ahmet Koçak, Muhasebe ve Vergi Bölümü Öğretim elemanları Öğr.Gör.Özlem Erdil Toraman ve Öğr.Gör. Fatma Girgin’nin katıldığı seminerin moderatörlüğünü Öğr.Gör.İrem UZUN yapmıştır. Seminere konuşmacı olarak Balıkesir Bağımsız Denetçiler Derneği Başkanı Bağımsız Denetçi SMMM Mustafa ERYAŞA, YMM Yusuf UÇAK ve Bursa Vergi Denetim Kurumu’ndan görevlendirilen bir Vergi Müfettişi katılmıştır. Konuşmacıların sunumlarının ardından, soru-cevap bölümü ve misafirlerimize hediye takdimiyle etkinlik sona ermiştir.