Muhasebe ve Vergi Bölümü Öğrencilerimize AFAD Tarafından Afet Farkındalık Eğitimi Verildi.

13.12.2022 tarihinde AFAD (Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı) adına Erbil Bulut tarafından Yüksekokul öğrencilerimize Afet Farkındalık Eğitimi verildi. Rektör Yardımcımız Prof.Dr. İbrahim Türkmen, Yüksekokul Müdürümüz Öğr. Gör. Engin Bozacı, Md. Yrd. Dr.Öğr.Üy.Nisa Kıymet Şahin ve yüksekokulumuz öğretim elemanlarının katıldığı eğitime öğrencilerimiz yoğun ilgi gösterdiler. Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Bölümü öğrencilerinin de katıldığı bu etkinlikte “çök-kapan-tutun” yöntemi ve deprem anında toplanma alanlarına nasıl geçiş yapılacağı konusunda uygulamalı çalışmada bulunulmuştur. AFAD gönüllüsü olma konusunda teşvik edilmiş olup nasıl gönüllü olunabileceği hakkında bilgi verilmiştir. Eğitimin ardından deprem tatbikatı düzenlenerek öğrenciler ve öğretim elemanları yüksekokul bahçesi toplanma alanında toplanarak tatbikat sona ermiştir.