“1. İŞ FİKRİ YARIŞMASI” DÜZENLENDİ

17. 03. 2022 tarihinde bölümümüzde 3.sınıf öğrencilerinin katılımlarıyla “1. İş Fikri Yarışması” düzenlenmiştir. Yarışmada Ahmet Özcan, Deha Balta, Ahsen Koç, Havva Kaner, Selin Sindel, İbrahim Uysal, İbrahim Özen, Melis Aydoğdu, Oğuz Beksöz ve Sema Çavdar’ın hazırladığı 8 proje sunulmuştur. Sunulan projeler jüri üyeleri Balıkesir Üniversitesi Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet KÖROĞLU, NE10 Şehir Araştırmaları ve Teknoloji Geliştirme Merkezi Müdürü Elif BİNİCİ, Rekreasyon Yönetimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ali Kemal GÜRBÜZ, Turizm İşletmeciliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Cevdet AVCIKURT, Turizm Rehberliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Özlem KÖROĞLU, Rekreasyon Yönetimi Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Barış ERDEM ve Dr. Öğr. Üyesi Banu YILDIZ tarafından değerlendirilmiştir. Yarışma sonucunda Melis Aydoğdu ve Deha Balta’nın ortak hazırladıkları “Seyr-ü Sefa” isimli proje birincilik; Sema Çavdar’ın hazırladığı “Rest in Peace” isimli proje ikincilik ve Ahsen Koç’un hazırladığı “Alo Hotel” isimli proje üçüncülük derecesi almıştır. Yarışma bitiminde tüm katılımcı öğrencilere teşekkür belgesi ve ödül takdimi yapılmıştır. Yarışmanın koordinatörlüğünü yürüten Fakültemiz Rekreasyon Yönetimi Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Barış Erdem’e ve yarışma öncesinde proje hazırlama teknikleri konusunda öğrencilerimize eğitim desteği sağlayan NE10 Şehir Araştırmaları ve Teknoloji Geliştirme Merkezi Müdürü Elif BİNİCİ’ye teşekkür ederiz.

Balıkesir Üniversitesi Turizm Fakültesi Çağış Kampüsü / BALIKESİR

btioyo@balikesir.edu.tr