Rektör Prof. Dr. Yücel OĞURLU'dan Fakültemize Ziyaret

Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu, beraberinde Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Cevdet Avcıkurt, Prof. Dr. Fatih Satıl ve Genel Sekreter Yemliha Yanar ile birlikte Fakültemize ziyarette bulundu.

Görevine yeni başlayan Dekan V. Prof. Dr. Zekeriya Göktaş ile görüşen Rektör Prof. Dr. Yücel Oğurlu, fakültenin yeni dönem planları ile akademik kalitenin yükseltilmesine dair konularda görüş alışverişinde bulundu. Rektör Oğurlu, Dekan V. Prof. Dr. Zekeriya Göktaş’a gerçekleştireceği çalışmalarda ve görevinde başarılar dilerken, üniversite yönetimi olarak tüm birimlerde olduğu gibi Spor Bilimleri Fakültesinin çalışmalarını yakından takip ederek desteklemeyi sürdüreceklerini sözlerine ekledi.

Fakültemiz Dekan V. Prof. Dr. Zekeriya Göktaş da fakültede yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler verdiği Rektör Oğurlu ve üniversite üst yönetimine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Bigadiç Yolu 17.km Çağış Yerleşkesi, Spor Bilimleri Fakültesi

(+90) 266 239 18 38 Faks (+90) 266 239 02 85