Turizmde Kariyer Üzerine Bir Söyleşi

Balıkesir Üniversitesi Turizm Araştırma ve Uygulama Merkezi tarafından Turizm Haftası kapsamında “Turizmde Kariyer Üzerine Bir Söyleşi” başlıklı bir etkinlik gerçekleştirildi.

17.04.2023 tarihinde gerçekleştirilen etkinliğe Ramada By Wyndham Tekirdağ Otel ve Ramada By Whndham Budapeşte Otel Koordinatörü Sayın Volkan KUŞ, Ramada By Wyndham Tekirdağ Otel Müdürü Sayın Gülbahar KESERGİL ve İnsan Kaynakları Sorumlusu Yeşim ÇETİN ile JollyTur Ege Bölgesi Rehberler Sorumlusu Sayın Ramazan KOPARAL, JollyTur Akdeniz Bölgesi Rehberler Sorumlusu Sayın Selim FAZLIOĞLU konuşmacı olarak katıldı. Turizm Araştırma ve Uygulama Merkez Müdürü Sayın Doç. Dr. Gülay ÖZDEMİR YILMAZ’ın moderatörlük yaptığı etkinlikte Balıkesir Üniversitesi Rektör Yardımcısı Sayın Prof. Dr. Cevdet AVCIKURT açılış konuşması gerçekleştirirken, Rektör Yardımcısı Sayın Prof. Dr. Murat DOĞDUBAY, Turizm Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Ahmet KÖROĞLU ve turizm fakültesi öğretim elemanları ile öğrencileri katılım gösterdi. Etkinlikte turizm sektörünün iki temel dinamiği olan konaklama ve seyahat işletmeciliğinde kariyer basamakları, fırsatlar, zorluklar ve sektör için gerekli nitelikler hakkında öğrencilerimize bilgiler verildi.

Balıkesir Üniversitesi Turizm Fakültesi Bigadiç Yolu 17. Km Çağış Kampüsü 10145 Balıkesir/Türkiye

Tel: 0 (266) 612 13 40 Fax: 0 (266) 612 13 57