Türkçe Öğrenen Gürcü Öğrencilerden Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu'ya Ziyaret

BAÜN TÖMER yaz okulu programı kapsamında Balıkesir Üniversitesinde bulunan Gürcistan Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Beşeri Bilimler Fakültesi Doğu Bilimleri Bölümü Türkoloji Kürsüsü öğrencileri, Gürcistan Üniversitesi akademisyenleri Doç. Dr. Salih Uçak ve Dr. Öğretim Üyesi Manana Tsereteli ile, Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu'yu ziyaret etti.

Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Cevdet Avcıkurt ile Prof. Dr. Fatih Satıl’ın da yer aldığı ziyarette, TÖMER Müdürü Prof. Dr. Ruhi İnan, Uluslararası İlişkiler Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Doç. Dr. Seda Şahin ve Yabancı Diller Yüksel Okulu Müdürü Öğretim Görevlisi Dr. Halil Küçükler hazır bulundu.

Ziyarette; Balıkesir Üniversitesi hakkında bilgi veren Rektör Prof. Dr. Prof. Dr. Yücel Oğurlu, ziyaretleri nedeniyle konuklarına teşekkür ederken Balıkesir Üniversitesinde bulunan konuk öğrenciler de kendilerine gösterilen misafirperverlik dolayısıyla Rektör Prof. Dr. Yücel Oğurlu'ya teşekkür etti.

Balıkesir Üniversitesi Türkçe Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü Necatibey Eğitim Fakültesi B Blok Kat: 3 Dinkçiler Mah. Soma Cad. Merkez/BALIKESİR