Topluma Hizmet Uygulamaları Koordinatörü Hakkında

Topluma Hizmet Uygulamaları Koordinatörü
Öğr. Gör. Vahit SAPAR

Anabilim Dalı Koordinatörlerinin Görev, Yetki ve Sorumlulukları

•     Topluma Hizmet Uygulamaları dersinin yürütülmesi ile ilgili yapılacak planlamalar için Fakülte Koordinatörü ile koordinasyon içerisinde çalışmak.
  •     Anabilim dalında Topluma Hizmet Uygulamaları dersini alacak öğrenci gruplarını ve dersi yürütecek proje danışmanlarını belirlemek.
  •     Topluma Hizmet Uygulamaları dersinin yönergeye uygun olarak yürütülmesi hususunda anabilim dalındaki koordinasyonu sağlamak.
  •     Topluma Hizmet Uygulamaları dersinin yönergeye uygun olarak yürütülmesi hususunda proje danışmanlarına rehberlik etmek.
  •     Anabilim dalında Topluma Hizmet Uygulamaları dersinin yönergeye uygun olarak yürütülmesini denetlemek, bu konuda gerekli tedbirleri almak.
  •     Dönem sonunda Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında anabilim dalında yürütülen faaliyetlerle ilgili olarak Fakülte Koordinatörüne iyi uygulama örneklerini içeren bir rapor sunmak ve bu raporu anabilim dalı internet sayfasında paylaşmak.

Dinkçiler Mah. Soma Cad. Merkez/BALIKESİR

nef@balikesir.edu.tr