2024 Yılı Yeni Proje Başvuru Tarihleri
  • 2024-03-11

Üniversitemizde 2024 yılına ait Araştırma -Yüksek Lisans --Doktora -- Tıpta Uzmanlık --Sanatta Yeterlilik proje teklifi vermek isteyen Araştırmacıların, 15  Mart 2024 (08:00) tarihinden 15 Nisan 2024 (23:59) tarihine kadar başvurularını BAP Otomasyon sistemi üzerinden yaparak,aşağıda belirtilen şekillerde birimimize ulaştırmaları gerekmektedir;

Araştırma Projeleri :

Balıkesir Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeleri, bap.balikesir.edu.tr sayfasından başvurularını yaparak bir adet proje çıktısını Bilimsel Araştırma Projeleri Birimine iletmeleri gerekmektedir. (Başvuru evraklarının çıktıları ıslak imzalı olarak teslim edilmelidir)

Yüksek Lisans --Doktora--Sanatta Yeterlilik Projeleri :
Lsansüstü  projenin ( tez konusu ilgili Enstitü tarafından onaylandıktan sonra ) ilgili Anabilim Dalı ve Enstitü Müdürlüğü kanalıyla Bilimsel Araştırma Projeleri Birimine iletmeleri ve  bap.balikesir.edu.tr sayfasından proje yürütücüsü tarafından başvuru girişinin yapılması gerekmektedir. (Başvuru evraklarının çıktıları ıslak imzalı olarak teslim edilmelidir)

Tıpta Uzmanlık :

Uzmanlık projesinin ( tez konusu ilgili Anabilim Dalı Kurul kararı ile tez yürütücüsü ve tez konusu belli olup onaylanmasından sonra ) ilgili Anabilim Dalı / Dekanlık kanalıyla Bilimsel Araştırma Projeleri Birimine iletmeleri ve  bap.balikesir.edu.tr sayfasından proje yürütücüsü tarafından başvuru girişinin yapılması gerekmektedir. (Proje başvurusu sırasında  Anabilim Dalı Kurul kararı eklenmelidir.) (Başvuru evraklarının çıktıları ıslak imzalı olarak teslim edilmelidir)

Balıkesir Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeleri Birimi Rektörlük Binası 5. kat Çağış Kampüsü 10145 / BALIKESİR

0 (266) 612 14 00 - 101751/101752
projeler@balikesir.edu.tr