Balıkesir Meslek Yüksekokulu Öğrencileri Marmara Kariyer Fuarı’na Katıldı.

Balıkesir Üniversitesi, 26-27 Şubat 2024 tarihlerinde T.C. Cumhurbaşkanlığı’nın himayelerinde Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi’nin koordinasyonunda, Kocaeli Üniversitesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen ve ortakları arasında yer aldığı Marmara Kariyer Fuarına (MARMARAKAF) katıldı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Kültür Merkezi’ndeki etkinlikte Balıkesir Üniversitesi tüm akademik birimlerden olmak üzere 38 akademisyen ve 1204 öğrencisi ile yer aldı.

Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu da beraberinde Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Cevdet Avcıkurt ve Prof. Dr. Murat Doğdubay ile birlikte katılırken, tören sonrasında da Balıkesir Üniversitesi standı ile birlikte etkinlikteki diğer stantları ziyaret etti. Rektör Oğurlu, BAÜN standında Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Özay Umut Türkan, Öğrenci İşleri Daire Başkanı Sevim Ayhan’dan gerçekleştirilen çalışmalar hakkında da bilgi aldı.

Balıkesir Meslek Yüksekokulu farklı programlarından toplam 152 öğrencisi, Md. Yard. Dr.Öğr.Üyesi Nisa Kıymet Şahin, Kariyer Koordinatörleri Öğr. Gör. Özgür Yılmaz ve Öğr. Gör. İrem Uzun ile birlikte MarmaraKaf’a katıldı. Üniversitemiz Kariyer Geliştirme Koordinatörlüğü, Marmara Kariyer Fuarı için organizasyon sürecinde verdiği destekle geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin kariyer planlamasında önemli katkılar sağlamış oldu. Hem istihdam hem de staj olanakları sunması açısından büyük potansiyel barındıran bu tür fuarların öğrencilerimizin çalışma hayatı hakkında daha fazla bilgilenmelerine ve bilinçlenmelerine ve iyi bir kariyer planı yapabilmelerinekatkı sağlaması açısından önemi çok büyüktür.

Çağış Yerleşkesi 10145 / BALIKESİR

(266) 612 12 09 / 2 hat