Erasmus/Özel Öğrenci vb. Öğrenci Verilerinin Girilmesi

Erasmus, özel öğrenci gibi değişim programları ile universitemizden farklı bir kuruma gidip geçici bir süre farklı bir kurumda öğrenim gören öğrencilerin verilerinin işlenmesi ile ilgili dokümana bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının üniversitelere iletmiş olduğu talimatlar doğrultusunda öğrencinin özel öğrenci, erasmus vb. değişim programları gibi imkanlarda başka bir yükseköğretim kurumundan almış olduğu derslerin öğrencinin kayıtlı olduğu programın müfredatında olan ders ile eşlemesi yapılsa bile diğer yükseköğretim kurumunda alınan dersin adı, kodu ve notu ile alındığı yükseköğretim kurumuna ait bilgilerin de e-transkript belgesinde olması gerekmektedir. Bu gerekliliği yerine getirmek için, ekteki süreçlerin dikkatle takip edilmesi önem arz etmektedir.

Balıkesir Üniversitesi Bilgi İşlem Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü Balıkesir Üniversitesi Rektörlüğü Çağış Kampüsü Bigadiç Yolu 17.km

0 (266) 612 14 00 / 101212
ogrenci_otomasyon@balikesir.edu.tr baum@balikesir.edu.tr