Biyomekanik ve Kinezyoloji I Dersi Sergisi 2024

Bölümümüzde, 2.sınıfta verilen Biyomekanik ve Kinezyoloji I dersi, fizyoterapistler için temel derslerden biridir. Çok iyi bir anatomi ve histoloji bilgisi, bu ders için ön koşuldur. Ayrıca bu ders anatomi ve histoloji bilgilerini pekiştirmek için de çok iyi bir fırsattır.

2023-2024 öğretim yılında, dersler öncesinde anatomi ve histoloji bilgilerini hatırlamak ve dersten alınan verimi arttırmak için derste ön ödev uygulamasına başladık. Bu uygulama sonunda bizim de beklemediğimiz özen ve görsellikte çizimlerle karşılaştık. Bunlardan bir seçkiyi yayımlamamız gerektiğine karar verdik.

İyi fizyoterapistler olma yolunda, özenli çalışmalarını sürdüren tüm 2. sınıf öğrencilerimize içtenlikle teşekkür ediyoruz.

UYARI! - Bu resimler tıbbi doğruluğu olmayabilecek bilgiler içermekte olabilir, gerçek dokularla orantılı olmayabilir. Bu nedenle tıbbi müdahalelere şekil oluşturmak için kullanılmamalıdır.

Balıkesir Üniversitesi Çağış Yerleşkesi Sağlık Bilimleri Fakültesi (İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi 3. kat)

Tel: + 90 266 244 00 10 Fax: + 90 266 249 71 25