GBYF’24 Kayıtları Başladı
  • 2024-04-15

GBYF’24 Kayıtları Başladı!


Saygıdeğer Dostlarımız,
Eğitim ve teknoloji alanındaki yenilikçi projeleri buluşturan ve bilişim sektöründe bir buluşma noktası haline gelen "Genç Beyinler Yeni Fikirler Proje Pazarı ve Bitirme Projeleri Ortak Sergisi"nin 13'üncüsü, Ekonomi Üniversitesi'nin ev sahipliğinde, 18 Mayıs 2024 Cumartesi günü yüz yüze gerçekleşecektir.
GBYF’24, bilişim dünyasının önde gelen isimlerini bir araya getirerek, sektördeki yenilikleri ve gelecek vaat eden projeleri keşfetme fırsatı sunuyor.
Bu etkinlikte, katılımcılarımızın projelerini sergilemeleri için stantlar olacak ve aynı zamanda firma temsilcileri, akademisyenler ve sektör profesyonelleriyle doğrudan iletişim kurabilecekleri buluşma alanları da sağlanacaktır.
Etkinliğe katılmak ve projelerinizi sergilemek için kayıtlar başlamıştır. Kayıt için son tarih 3 Mayıs'tır ve bu tarihe kadar kaydınızı tamamlamanız gerekmektedir. Projelerinizi kayıt etmek için lütfen www.gbyf.org.tr adresini ziyaret ediniz.


GBYF, uzun yıllar önce atılan temeliyle ülkemizde benzersiz bir yapıya kavuşmuş ve genç beyinlerin bilişim dünyasındaki potansiyellerini keşfetmelerine olanak sağlamıştır. Sizlerin de katkıları ve katılımlarıyla, bu geleneği sürdürmeye ve gelecek nesillere de ilham kaynağı olmaya devam edeceğimize inanıyoruz.
Sizleri, 18 Mayıs 2024 tarihinde gerçekleşecek etkinliğe, projelerinizle birlikte katılmaya ve bilişim sektörünün önde gelen isimleriyle buluşmaya davet ediyoruz.
Sorularınız veya daha fazla bilgi için lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.


Saygılarımızla,
GBYF Organizasyon Komitesi

Adres

Balıkesir Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Ek Bina Bilgisayar Mühendisliği Bölümü 10145 Çağış Kampüsü, BALIKESİR / TÜRKİYE

İletişim

+90 266 612 1194
ceng@balikesir.edu.tr

Bizi Takip Edin: