YazanZeka Takım Projeleri Mentörlük Programı
  • 2024-04-25

Teknolojinin gücünü keşfetmek isteyen Yazan Zeka Takımları için büyük fırsatlar kapısı açılıyor! Yazan Zeka Takım Projeleri Mentörlük Programı, genç yetenekleri ulusal ve uluslararası teknoloji yarışmalarında güçlendirmek için yola çıkıyor. Bu program, Teknofest gibi önemli platformlarda projelerini sergilemek isteyen öğrencilere uzman mentörler eşliğinde yol gösterecek.

Başvuran takımlardan yapılacak değerlendirme sonrası programdan yararlanmaya hak kazanan takımlar deneyimli profesyonel mentör ile eşleştirilecektir. Yazan Zeka Takım Projeleri Mentörlük Programı; Balıkesir Üniversitesi, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi ve Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi öğrencilerinin yer aldığı takımlardaki gençlerin teknolojiye yön vermelerine yardımcı olacak, projelerini daha etkileyici hale getirmeleri için uzmanlığa ve rehberliğe ulaşmalarını sağlayacak. Bu benzersiz fırsatı kaçırmayın ve geleceğin inovatif projelerini birlikte şekillendirelim!

Son Başvuru: 13.05.2024 / Saat: 17:00  

Başvuru için: http://yazanzeka.org

 

Adres

Balıkesir Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Ek Bina Bilgisayar Mühendisliği Bölümü 10145 Çağış Kampüsü, BALIKESİR / TÜRKİYE

İletişim

+90 266 612 1194
ceng@balikesir.edu.tr

Bizi Takip Edin: