Fakültemizde 1. Mesleki Gelişim ve Kariyer Günleri
  • 2024-03-08

Fakültemiz tarafından 1. Mesleki Gelişim ve Kariyer Günleri etkinliği düzenlendi.

Fakültemizde düzenlenen etkinliğe; Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Cevdet Avcıkurt, Prof. Dr. Fatih Satıl, Fakültemiz Dekan V. Prof. Dr. Ziya İlhan, Kepsut Meslek Yüksekokulu Müdürü Şükrü Hakan Atalgın, Balıkesir Veteriner Hekimler Odası Başkanı Hüdayi Tanrıkulu, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

Açılış konuşmalarını Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu, Fakültemiz Dekan V. Prof. Dr. Ziya İlhan ve Balıkesir Veteriner Hekimler Odası Başkanı Hüdayi Tanrıkulu’nun yaptığı etkinliğe; FizyoVet Kurucusu Veteriner Hekim Sara Ece Ulutürk, Atasancak Genel Müdürü Veteriner Hekim İsmail İlker Kocaer ve Mat Medya Genel Müdürü Barış Kolgu konuşmacı olarak katıldı.

Konuk konuşmacıların öğrencilerle mesleki bilgi ve deneyimlerini paylaştığı ekinlik; Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu’nun katılımcılara plaket ve teşekkür belgesi takdiminin ardından gerçekleşen konuk konuşmaları ve anı fotoğrafı çekilmesi ile sona erdi.