Verilen Tıbbi Hizmetler

Kurulduğu tarihten itibaren gelişimini sürdüren anabilim dalımız 2 profesör, 2 doçent, 4 doktor öğretim üyesi ve 21 araştırma görevlisi ile alanında yenilikçi ve ileri düzey hizmet vermeye devam etmektedir. Öğretim üyelerimiz tarafından Tıp Fakültesi 3. ve 5. sınıf öğrencilerine ve uzmanlık öğrencilerine eğitim verilmektedir. Anabilim Dalımızda eğitim hizmetlerinin yanı sıra birçok alanda da sağlık hizmeti verilmektedir. Ameliyat olacak hastaların ameliyata tıbbi açıdan kendileri için en uygun koşullarda alınmalarının sağlanması için ameliyat öncesi hazırlık dönemi tetkik ve tedavileri yapılmaktadır. Anestezi sırasında tüm yaşamsal fonksiyonları denetlenerek desteklenmektedir. Ameliyat sonrası derlenme döneminde hastaların normal koşullara dönünceye kadar takip ve tedavilerinin yapılması ve ağrılarının giderilmesi de sağlanmaktadır. Toplam 9 ameliyat salonunda yılda yaklaşık 12.000 ameliyat alınmaktadır. Ayrıca, ameliyathane dışı anestezi/sedasyon uygulamaları, 18 yataklı 3. basamak yoğun bakım ve algoloji poliklinik hizmetleri verilmektedir.

Balıkesir Uşak yolu üzeri Çağış Yerleşkesi 10145 / BALIKESİR