Planlanan Etkinlikler

2022-2023 Akademik Yılı İçin Planlamış Olduğumuz Faaliyetler

Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Elemanlarının kendi uzmanlık alanlarında Sürekli Eğitim Merkezi ile işbirliği içerisinde Atölye, Kurs ve Çalıştay planlanmıştır. Bu yapılacak eğitimlerde özellikle şehirde gerekecek bir uygulama atölyesı ve çıkan eserleri sürekli olarak sergileyebileceğimiz Sergi Mekanı için Belediyelerle olan görüşmeler planlanmıştır.

Merkez'in kurumsal kimlik tasarımı tamamlanmış durumdadır. Bu tasarımların onaylanması ile birlikte yazılı, görsel ve elektronik ortamlar vasıtası ile Merkezin çalışmalarını tanıtan ve destekleyen her türlü yayım/yayınlar yapılacaktır.

Ulusal ve Uluslararası gezici ve geçici sergiler düzenlenmesi planlanmaktadır.

Merkezin amaç ve faaliyetlerine yönelik olarak kamu kurum ve kuruluşları ile özel sektörün bilgilendirilmesi; sanat ve tasarım konularındaki problemlerine, ihtiyaçlarına cevap vermek üzere danışmanlık hizmeti yapmak, araştırma yapmak, projeler yürütmek, çözümler üretmek ve önerilerde bulunmak için toplantılar ve görüşmeler planlanmıştır.

Güzel sanatlar ile ilgili yayımlar yapmak üzere akademik dergi çıkarmak için içerik ve tasarım sürecinde tamamlanacaktır.

Sanat ve tasarım çalışmalarını hem fiziki hem de dijital olarak arşivleyeceğimiz bir platform (müze) tasarlanmaktadır.

Balıkesir Üniversitesi Çağış Yerleşkesi (Bigadiç yolu üzeri 17. km) 10145, BALIKESİR