2019-2020 Akademik Yılı Bahar Yarıyılı İş Sağlığı ve Güvenliği (II. Öğretim) Tezsiz Yüksek Lisans Başvuru Sonuçları Hakkında
  • 2020-01-21

2019-2020 Akademik Yılı Bahar Yarıyılı İş Sağlığı ve Güvenliği (II. Öğretim) Tezsiz Yüksek Lisans başvuru sonuçları 21 Ocak 2020 saat 17:00’da başvuru esnasında adayların kullandıkları e-posta ve şifre ile,

internet adresinden öğrenilebilir. (OBS sisteminde Kayıt Yapabilme Durumu; Asıl olarak kesin kayıt hakkı kazananlar için "Yerleşti", yedek olarak kesin kayıt hakkı kazananlar için "Yedek" olarak görünmektedir.)

Kesin kayıt hakkı kazanan öğrenciler kesin kayıtlarını Çağış Kampüsü'nde, Rektörlük Binası 4. Katta bulunan Fen Bilimleri Enstitüsü’ne şahsen veya noter onaylı vekalet ile 22-24 Ocak 2020 tarihlerinde mesai saatleri içerisinde aşağıda listelenen belgeler ile yapabilirler.

2019-2020 Egitim-Ögretim Yılı Bahar Dönemi için ögrenim ücreti: 1950 TL olup Halk Bankasına yatırılması gerekmektedir. (Öğrenim Katkı Payı Halk Bankası subelerinden, ATM’lerinden ve Halk Bankası internet subesinden yatırılabilir. Öğrenim katkı ücretinin yatırılması esnasında doğru öğrenci numarası girdiğinizden mutlaka emin olunuz. Öğrenci numaraları başvuru yaparken kullandığınız OBS sistemi sayfasında yer almaktadır.)

KESİN KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER:

• 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Dönemi için öğrenim ücreti: 1950TL’nin Halk Bankasına yatırıldığını gösteren dekont.
  • Kesin Kayıt Formu (Tıklayınız.)
  • Başvuru Formu (https://obs.balikesir.edu.tr/oibs/enstitubasvuru/ Web adresine girerek Enstitü Başvuru İşlemleri sayfasından "YAZDIR" butonuna basılarak, Kesin Kayıt işlemleri öncesinde bilgisayar ortamından çıktı alınmalıdır.)
  • Mezuniyet belgesinin onaylı fotokopisi.(Aslı gösterildiği takdirde Enstitümüz tarafından Fotokopisi onaylanabilir.) (E-devlet sisteminden alınan çıktılar kabul edilmektedir.)
  • Transkript. (Aslı gösterildiği takdirde Enstitümüz tarafından Fotokopisi onaylanabilir.)
  • Nüfus cüzdanının onaylı fotokopisi. (Aslı gösterildiği takdirde Enstitümüz tarafından Fotokopisi onaylanabilir.)
  • 6 adet renkli vesikalık fotoğraf. (4,5 x 6) (son altı ayda çekilmiş olmalıdır.)
  • Askerlik Durum Belgesi.(E-devlet sisteminden alınabilir.)
  • Sevk Tehiri İstem Dilekçesi.(Askerlik tarihini ertelemek isteyen adaylar için)
  • Adli Sicil Belgesi (Adli Sicil Belgesinin tarihi kesin kayıt tarihinden en fazla 10 gün öncesine ait olmalıdır.)

ÖNEMLİ:

*Yukarıda Yer Alan Belgelerin (Kesin Kayıt Formu, Başvuru Formu vb.) Çıktıları Enstitü Müdürlüğüne Gelinmeden Önce Alınmalı,

*Asıl Evrakların Fotokopileri De Kesin Kayıt Esnasında Yanınızda Bulundurulmalıdır.

Balıkesir Üniversitesi Rektörlük Binası, Fen Bilimleri Enstitüsü, 4. Kat Çağış Yerleşkesi / Balıkesir

(0266) - 612 14 00
baufbe@balikesir.edu.tr