YATAY GEÇİŞ YEDEK ADAYLARIN DİKKATİNE - 2020-2021 Güz Dönemi Kurumlar Arası Yatay Geçiş Yedek Adayların Kayıt İşlemleri
  • 2020-09-14

Sosyoloji  (2.sınıf)  programında 2 Adet kontenjan boş kalmıştır. Yedek aday olarak belirlenen Merve DİLMAÇ  ve Dilara KESKİNKILIÇ Kesin kayıt hakkı kazanmıştır. 14-17 Eylül 2020 tarihleri arasında kesin kayıt yaptırabilir.

Moleküler Biyoloji ve Genetik (2.sınıf) programında 1 Adet kontenjan boş kalmıştır. 1. Yedek aday olarak belirlenen Bayram KAYA 14-15 Eylül 2020 tarihleri arasında kesin kayıt yaptırabilir. Bayram Kaya belirtilen tarihlerde kayıt yaptırmadığı takdirde  2. Yedek Aday Cemre SARIKAYA 16-17 Eylül 2020 tarihleri arasında kesin kayıt yaptırabilir.

Psikoloji (2.sınıf)  programında 1 Adet kontenjan boş kalmıştır. 1. Yedek aday olarak belirlenen Gülsüm GÜDÜK 14-15 Eylül 2020 tarihleri arasında kesin kayıt yaptırabilir. Gülsüm GÜDÜK belirtilen tarihlerde kayıt yaptırmadığı takdirde 2. Yedek Aday Celaleddin Ali BİLGİÇ 16 Eylül 2020 tarihinde kesin kayıt yaptırabilir. Celaleddin Ali BİLGİÇ belirtilen tarihlerde kayıt yaptırmadığı takdirde 3. Yedek Aday Berke KIZILYEL 17 Eylül 2020 tarihinde kesin kayıt yaptırabilir.

KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER  fef@balikesir.edu.tr  ADRESİNE GÖNDERİLECEKTİR. KAYITLAR MAİL İLE GÖNDERİLEN DİLEKÇE VE BELGELER İLE YAPILACAKTIR. KAYITLAR İÇİN ŞAHSEN BAŞVURU YAPILMAYACAKTIR.  AYRICA DİLEKÇE VE BELGELERİN ASILLARI KARGO İLE FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA GÖNDERİLECEKTİR.

Kesin Kayıt İçin Gerekli Belgeler (KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER  fef@balikesir.edu.tr.edu.tr ADRESİNE GÖNDERİLECEKTİR.)

1- Dilekçe (dilekçe örneği için tıklayınız.)

2- Öğrenci Belgesi (adayın halen kayıtlı bulunduğu üniversiteden onaylı)

3- Transkript (Başvuran öğrencinin ayrılacağı kurumdan alacağı, izlediği bütün dersleri ve bu derslerden aldığı notları gösteren resmi belge. (İnternet adresi belirtilen doğrulama kodu olan not döküm belgeleri kabul edilir.)

4- Ders içerikleri (İnternet üzerindeki tam bağlantı adresini belirten içerikler ya da onaylı örnekleri)

5- Nüfus cüzdan fotokopisi

6- Adayın halen kayıtlı olduğu üniversiteye / programa kayıt yaptırdığı yıla ait olan YKS Sonuç Belgesi (internet çıktısı)

7- Disiplin cezası almadığına ilişkin belge (transkriptte ya da öğrenci belgesinde yazabilir)

8- Yatay geçişe engel bir durumun olmadığına dair belge. (Kayıtlı olduğu Üniversiteden alınacak)

9- 1 adet 4,5 cm x 6cm Boyutunda Fotoğraf

10- Askerlikle İlişiği Olmadığına Dair Belge (e-devlet üzerinden alınabilir.)

11- Geldiği Üniversitenin Öğrenci Kimlik Kartı

12- Katkı Payı/Öğretim Ücreti Ödeme Makbuzu (ikinci öğretim öğrencileri)

13- İkinci öğretimden birinci öğretime yatay geçiş için başvuran öğrencilerden geldiği üniversitede ilk %10’a girdiğine dair belge.(Başarı puanı ile yatay geçişlerde gerekli)

NOT: Başvuru için verilen belgelerin gerçek olmamasından verilen beyanların yanlış yanıltıcı olmasından öğrenci sorumludur. Bu durumu tespit edilenlerin kayıtları silinir.

Balıkesir Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Çağış Yerleşkesi (Bigadiç yolu üzeri 17. km) 10145, BALIKESİR

Tel:+ 90 266 612 10 00 / + 90 266 612 12 78 Faks: +90 266 612 12 15
E-posta adresi: fef@balikesir.edu.tr