Sosyoloji Bölümü Konferansları II: Finansal Alana Sosyolojiden Bakmak: Olanaklar, Zorluklar ve Deneyimler
  • 2019-11-27

Değerli öğrencilerimiz,

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Zehra Nurdan ATALAY tarafından 9 Aralık 2019 Pazartesi günü "Finansal Alana Sosyolojiden Bakmak: Olanaklar, Zorluklar ve Deneyimler" isimli konferans gerçekleştirilecektir. Konferansa bütün öğrencilerimiz davetlidir.

Dr. Öğr. Üyesi Zehra Nurdan ATALAY

2000 yılında ODTÜ Sosyoloji Bölümü'nde lisans, 2012 yılında aynı üniversitede yüksek lisans öğrenimini tamamladı. 2012 yılında ODTÜ Sosyoloji Bölümü'nden "Neoliberalizm döneminde güveni ekonomik alanda teorileştirme: Mardin'deki girişimcilerin perspektifinden" başlıklı tezi ile doktora derecesini aldı. Çalışma alanları arasında iktisat sosyolojisi, toplumsal cinsiyet, toplumsal tabakalaşma ve dijital sosyolojisi yer almaktadır. Atalay, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Sosyoloji Bölümü’nde öğretim üyesi olarak akademik çalışmalarını sürdürmektedir.

Ulusal ve uluslararası dergilerde yayımlanmış makalelerinin yanı sıra tükçe ve  ingilizce pek çok kitap bölümü bulunmaktadır. Legal but Not Legitimate: The Changing Practices of Financial Citizenship in Turkey, Class and Ethnicity in Gender Mainstreaming Projects: A Case Study of Women NGOs in Mardin, Yeni Türkiye'de Nüfus: Hayaller ve Gerçekler Arasında kitap bölümlerinden birkaç tanesidir.

Balıkesir Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Çağış Yerleşkesi (Bigadiç yolu üzeri 17. km) 10145, BALIKESİR

+ 90 266 612 10 00
sosyoloji@balikesir.edu.tr