Diğer Üniversitelerden Ders Almak İsteyen Bölümümüz Öğrencileri İçin Dilekçe ve Onay İşlemleri
  • 2020-07-03

Diğer üniversitelerden ders almak isteyen öğrencilerimizin yapması gerekenler aşağıdaki gibidir:

Eğer ders almak istediğiniz üniversitenin bölüm giriş taban puanı BAUN Sosyoloji Bölümü’ne giriş yılınızın taban puanına eşit veya yüksek ise sadece dilekçe yazıp imzaladıktan sonra belgeyi taratıp ya da fotoğrafını çekerek (okunaklı olmak şartıyla) diğer ekler ile betulkiziltepe@balikesir.edu.tr adresine mail atmanız gerekmektedir. Eğer ders almak istediğiniz üniversitenin giriş taban puanı BAUN Sosyoloji Bölümü’ne giriş yılınızın taban puanından düşük ise dilekçe yazıp imzaladıktan sonra belgeyi taratıp ya da fotoğrafını çekerek almak istediğiniz dersin içerik bilgisi ve diğer ekler ile betulkiziltepe@balikesir.edu.tr adresine mail atmanız gerekmektedir. Ardından Bölüm Başkanlığı, içerikleri ve krediyi uygun bulursa, “uygundur”; uygun bulmazsa “uygun değildir” şeklinde gelen e-posta ile cevap verecektir.

Dilekçe için tıklayınız

Not: Tüm ekler pdf olarak gönderilmelidir.

Balıkesir Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Çağış Yerleşkesi (Bigadiç yolu üzeri 17. km) 10145, BALIKESİR

+ 90 266 612 10 00
sosyoloji@balikesir.edu.tr