E-imza İşlemleri

Üniversitemiz idari birim yöneticileri (Rektör, Rektör Yardımcıları, Genel Sekreter, Koordinatör, Daire Başkanı ve Şube Müdürü), akademik birim yöneticileri (Dekan ve Dekan Yardımcıları, Okul Müdürü ve Okul Müdür Yardımcıları, Bölüm Başkanı ve Bölüm Başkan Yardımcıları, Fakülte ve Yüksekokul Sekreterleri, Merkez Müdürleri) ve Tıp Fakültesinde e-reçete yazma yetkisi olan Öğretim Elemanları" eimza ücreti üniversitemiz tarafından karşılanmaktadır.

İdari görevi olmayan Üniversitemiz Personelinin e-imza ücretleri ise başvuru sahibi tarafından karşılanmaktadır. Bireysel ödemeli eimza başvurusu yapmak isteyen personel https://kamusm.bilgem.tubitak.gov.tr/ adresinde Online İşlemler sayfasındaki Nitelikli Elektronik Sertifika -> Bireysel İşlemler -> Başvuru İşlemleri -> Kişi Ödemeli Başvurular menüsünden başvurularını yapabilirler. EBYS üzerinden eklenecek Eimza talep yazısına, aşağıdaki Eimza Talep formu mutlaka excel formatında eklenmelidir.

E-imza alım süreçleri

1. E-imza talebinde bulunan kişinin talebi birimi tarafından Genel Sekreterlik Makamına iletilir.
  2. Uygun görülen talepler Yazı İşleri Birimi tarafından resmi yazı ile daire başkanlığımıza iletilir.
  3. Resmi başvurular başkanlığımızca yapılır ve imza talebinde bulunan personel e-posta yolu ile bilgilendirilir.

Detaylı bilgi için tıklayınız.

Üniversitesi Rektörlüğü Çağış Yerleşkesi Üzeri 17. km, Bigadiç Caddesi, 10145 Balıkesir

bidb@balikesir.edu.tr