5. Mezun İlişkileri Çalıştayı (Dokuz Eylül Üniversitesi)

5. Mezun İlişkileri Çalıştayı, 11 Aralık 2023 tarihinde Dokuz Eylül Üniversitesi'nin ev sahipliğinde düzenlendi. Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörlük Yerleşkesi’nde bulunan Sürekli Eğitim Merkezi (DESEM) 15 Temmuz Şehitler Salonu’nda gerçekleştirilen ve açılışını DEÜ Rektörü Prof. Dr. Nükhet Hotar'ın yaptığı etkinliğe çok sayıda vakıf-devlet üniversitesinin kariyer merkezleri ile mezun ilişkileri birimlerinde görev yapan yönetici, koordinatör ve uzmanları, DEÜ akademik ve idari kadrosu, öğrenciler, sponsor kuruluşların temsilcileri ve DEÜ Mezunlar Derneği üyeleri katıldı.

Bu yıl ‘Mezun İlişkilerinde Yeni Paradigmalar’ başlığıyla DEÜ Kariyer Planlama ve Mezunlarla İlişkiler Koordinatörlüğü tarafından organize edilen çalıştayda, mezun ilişkilerinde karşılaşılan zorluklar ve fırsatlar değerlendirilerek; bu alandaki güncel uygulamalara ve geleceğe yönelik yenilikçi stratejilere dikkat çekildi.

Üniversitemizi, Kariyer Gelşitirme Uyulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Özay Umut TÜRKAN ve Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Deniz Aslı DOKUZCAN'ın temsil ettiği çalıştayda hem kariyer merkezlerinin işleyişine hem de mezun ilişkilerinin geliştirilmesine yönelik başlıklar doğrultusunda çeşitli sorunlar tespit edildi ve bunlara yönelik çözüm önerileri geliştirildi.

Çalıştay kapsamında BAUN KAGEM Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Özay Umut TÜRKAN da sunum gerçekleştirdi.

balikesir.edu.tr/site/birim-haber/kariyer-gelistirme-uygulama-ve-arastirma-merkezi-3853

BAUN, Kariyer Geliştirme, Uygulama ve Araştırma Merkezi, Rektörlük Binası, 1. Kat, Çağış Kampüsü, 10145, Balıkesir

90 (266) 612 14 00
kariyer@balikesir.edu.tr