Kariyer Odaklı Etkinlikler Düzenleyen Öğrenci Toplulukları Toplantısı

Balıkesir Üniversitesi Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliği'nin 6. Maddesinin ç bendi: Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi'nin, "kariyer faaliyetleri düzenleyen birimler, öğrenci kulüpleri, öğrenci konseyi ve benzeri ile iş birliği ve koordinasyon içinde kariyer günleri ve benzer etkinlikleri planlamak, düzenlemek veya destek vermek.

Balıkesir Üniversitesi Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi, bu yönetmelikten hareketle gerek kendi etkinlikleri gerekse paydaşı olduğu Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığı’nın projeleri kapsamında üniversitemizde kurulu olan ve kariyer odaklı etkinlikler düzenleyen öğrenci topluluklarıyla birlikte çalışabileceği konuları belirlemek üzere 21.12.2023 tarihinde, 14:00'da Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nin Dumlupınar Salonu'nda toplantı düzenlemiştir.

Toplantıya katılan öğrenci topluluklarımızın üyesi olan öğrencilerimiz, CBİKO projeleri olan Marmara Kariyer Fuarı ve Ulusal Staj Programı hususlarında bilgilendirilmişlerdir.

BAUN, Kariyer Geliştirme, Uygulama ve Araştırma Merkezi, Rektörlük Binası, 1. Kat, Çağış Kampüsü, 10145, Balıkesir

kariyer@balikesir.edu.tr