“Dolgu Duvarlı Mevcut Betonarme Çerçevelerin Sismik Değerlendirilmesi ve Yenilikçi Bir Yöntemle Güçlendirilmesi” Semineri (Etkinlik 17 Nisan Çarşamba Saat 10.30'a Ertelenmiştir.)
  • 2024-04-08

2566 TÜBİTAK – Çin Ulusal Doğal Bilimler Vakfı (NSFC) ile İkili İş Birliği Programı    Deprem Araştırmaları Çağrısı kapsamında desteklenmesi kabul edilen 123N803 proje numaralı     “Dolgu Duvarlı Mevcut Betonarme Çerçevelerin Sismik Değerlendirilmesi ve Yenilikçi Bir Yöntemle Güçlendirilmesi” başlıklı Uluslararası proje kapsamında, Tongji Üniversitesi öğretim üyelerinin hem öğrencilere yönelik üniversitelerinin tanıtımını, hem de öğretim üyelerine yönelik araştırma çalışmalarını/imkanlarını sunacakları 5 konuşmadan oluşan “Earthquake Engineering Research at Tongji University” başlıklı seminer 16 Nisan 2024 Salı günü İTÜ Prof.Dr. Nahit Kumbasar Konferans Salonunda yapılacaktır.

Proje kapsamında Türk araştırma ekibi

Prof.Dr. Alper ILKI (İTÜ)

Doç.Dr. Umut HASGÜL (BAUN)

Doç.Dr. Altuğ YAVAŞ (BAUN)