ANALİZ DIŞI HİZMETLER (Eğitim, Danışmanlık, Saf Su/ Sıvı Azot Satışı, Laboratuvar ve Cihaz Kullanımı)

Analiz Kodu   Analiz Adı
DANIŞMANLIK HİZMETLERİ
DAH-1   Danışmanlık HizmetiD

Fiyat teklifi talep ediniz.

EĞİTİM HİZMETLERİ
Tem-1   Çevrimiçi Tematik EğitimlerG; H (En az 10 kişi)
Tem-2   Yüzyüze Tematik EğitimlerG, H (5-15 kişi ile sınırlı)
LABORATUVAR KULLANIMI
LAB-1   Benç Kullanımı (80 cm x 2 mt)E
LAB-2   Benç Kullanımı (80 cm x 2 mt) E
LAB-3   Laboratuvar KullanımıF
LAB-4   Laboratuvar KullanımıF
CİHAZ KULLANIMI
LAB-5   Otoklav Kullanımı
LAB-6   Soğutmalı Santrifüj
LAB-7   Soxhlet ekstraksiyonu
LAB-8   Evaporatör
SAF SU / SIVI AZOT SATIŞI
DW   Saf SuA
UPW   Ultra Saf SuA
LN   Sıvı AzotA

A. Verilen bu hizmet için herhangi bir indirim uygulanmamaktadır.
B. Metot oluşturma, rutin analizler için geçerli değildir. Bu sebeple başvuru öncesinde BÜBTAM ilgili birimiyle bağlantıya geçilmesi gereklidir.
C. NMR ölçümlerinde çözücü olarak kullanılan DMSO için herhangi bir indirim uygulanmamaktadır.
D. Alınan danışmanlık hizmeti sonrasında analiz talebinde bulunulması durumunda, analiz ücretinde % 40 indirim uygulanacaktır. Söz konusu indirim oranı diğer indirim koşulları ile birleştirilemez.
E. Benç kullanım bedeline temel laboratuvar cihazları (tartım cihazı, pH metre, çeker ocak, inkübatör, vorteks, manyetik karıştırıcı, saf su) dâhildir. Araştırmada kullanılacak tüm sarf malzemeleri talep eden araştırmacı tarafından karşılanacaktır.
F. Laboratuvar kullanımında tüm ekipman ve sarf malzemeler araştırmacı tarafından karşılanacaktır.
G. BAÜN personeli ve öğrencileri için % 50 indirim uygulanmaktadır. Söz konusu indirim oranı diğer indirim koşulları ile birleştirilemez.
H. Araştırmacıların talepleri doğrultusunda tematik eğitimler planlanabilir. Talep üzerine planlanan tematik bir eğitim, talep edilen tarihten en az 30 gün sonra gerçekleştirilebilir.

Bigadiç Yolu 17. Km Çağış Kampüsü 10145 Balıkesir/Türkiye

bubtam@balikesir.edu.tr