ANALİZ İŞLEYİŞ PROSEDÜRÜ

Analiz talebi, başvuru formlarının telefon yada e-posta yoluyla alınır. Merkezi Laboratuvar Belirleme Sistemi (MELBES) üzerinden yapılan talepler bu şablonun dışında tutulmaktadır. Numune alma-kabul işlemi gerçekleştirilir ve numunenin kaydı sisteme alınır. Sistem üzerinden analiste gönderilir. İstenen parametrelerin tayini yapılır ve sonuçları sisteme girilir. Sonuçlar kalite yetkilisi tarafından kontrol edilir, ödeme beklenir. Müşteri ödeme dekontunu gönderdiğinde raporlama tamamlanır. Elektronik imzalı rapor ve fatura mail yoluyla müşteriye gönderilir.
AÇIKLAMALAR
Fiyatlara %20 KDV dâhil değildir (Tarımsal Analizler Hariç) ve ücretlendirmeler 1 adet numune için yapılmıştır. Araştırmacılar, spesifik kromotografik analizlerde çalışmaya özel standart kimyasal malzemelerini kendileri tedarik edeceklerdir. İlgili standart kimyasalın BÜBTAM’a hibe edilmesi durumunda analiz fiyatlarından indirim yapılacaktır. Analiz süreleri en fazla 20 iş günü olup, laboratuvar koşulları ve iş yoğunluğuna göre değişebilmektedir. Laboratuvarımız numunenin içeriğine göre, operatöre ve/veya cihazlara zarar verebilme durumuna göre analizi reddetme hakkına sahiptir. Analiz ücretlerinde Balıkesir Üniversitesi personeline %50, diğer üniversitelerin personeline ve kamu kurumlarına % 30 indirim uygulanır. Düzenli analiz yaptıran kişi ve kurumlara da % 10 indirim uygulanır. Yönetim kurulu tarafından belirlenen indirim kararları diğer indirimler ile birleştirilemez. Listede belirtilen ücretler merkezimizde rutin yapılan analizler için geçerlidir. Bunların dışında yapılacak olan diğer analizler, istenilen özelliklere göre ücretlendirilir.

BANKA HESAP BİLGİSİ

Banka/ Şube   :  Halk Bankası Balıkesir Merkez Şubesi (241)
Hesap Adı   :  Balıkesir Üniversitesi Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü
IBAN No   :  TR42 0001 2009 2410 0044 1000 69