Program Profili

Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümünün temel amacı, sektörün ihtiyaç duyduğu bilgi, beceri ve donanıma sahip orta ve üst düzey nitelikli bireyler yetiştirerek turizm ve Gastronomi endüstrisine ve sektörün gelişmesine katkıda bulunacak mezunlar vermektir. Eğitim süresi dört yıl olan bölümümüzde, fakültemizin sahip olduğu güçlü akademik kadro ile teorik ve uygulamalı dersler verilmektedir. Ayrıca öğrencilerimiz Fakültemiz bünyesinde bulunan Burhaniye Uygulamalı Bilimler Fakültesi Eğitim ve Uygulama Tesisi'nde staj yapma olanağı bulmakta ve bu sayede alınan teorik ve uygulamalı eğitimi iş hayatında uygulayabilme fırsatına sahip olmaktadır. Böylece öğrencilerimiz sektöre daha hızlı uyum sağlayabilecek düzeyde mezun olmaktadırlar. Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümü mezunlarına "Lisans Diploması" verilir. Gastronomi ve Mutfak Sanatları mezunları "Gastronomi Uzmanı" unvanı almaktadır. Gastronomi Uzmanları yiyecek içecek ve konaklama işletmelerinde, görev alabilirler. Ayrıca sermaye sahipleri bu alanda kendi işlerini kurabilmektedirler

Adres
İletişim


Bizi Takip Edin: