Üniversitemiz Hayvan Bakıcısı Sürekli İşçi Alımı Sözlü Sınav Tarihi ve Sınava Katılmaya Hak Kazanan Aday Listesi

• 2023-12-14

“KAMU KURUM VE KURULUŞLARININ İŞÇİ İSTİHDAMI HAKKINDA GENELGE’ nin  3.12.1 İşe Alınacak Kişilerin Noter Kurası ve Sınav (Yazılı/Sözlü) ile Belirlenmesi başlıklı maddesinin 3. Fıkrasında ‘İşe alınacak adayları sınav yaparak belirleyecek kamu kurum ve kuruluşlarının kuraya tabi taleplerine başvuru yapan aday sayısının açık iş sayısının dört katını aşmaması halinde herhangi bir kura çekilmeksizin başvuru şartlarını taşıyan tüm adaylar sınava alınır.’” maddesine istinaden noter kura çekilişi yapılmayacaktır.

Sözlü sınava katılamaya hak kazanan adayların aşağıda belirtilen gün, saat ve yerde hazır bulunmaları gerekmektedir.

Sınav Gün ve Saati : 20.12.2023 – 10:00

Sınav Yeri : Balıkesir Üniversitesi Rektörlüğü Toplantı Salonu

(Rektörlük Binası 6.Kat)

Sözlü sınava katılmaya hak kazanan aday listesi için tıklayınız.

Bu duyuru tebliğ mahiyetinde olup adaylara ayrıca bir tebligat yapılmayacaktır.

İlanen duyurulur.