2023-2024 Akademik Yılı 2023 AB Proje Yılı Erasmus+ Öğrenci Staj Hareketliliği Ön Değerlendirme Sonuçları

• 2023-12-18

2023-2024 akademik yılı 2023 AB Proje Yılı Erasmus+ Öğrenci Staj Hareketliliği Ön Değerlendirme Sonuçları için lütfen TIKLAYINIZ.

Akademik not ortalaması uygun olan ( * Otomatik olarak YÖK Not Dönüşüm tablosu esas alınmıştır) ve Yabancı Dil açısından başarılı kabul edilen öğrenciler için davet mektuplarını teslim etme aralığı 15 Aralık 2023-11 Şubat 2024'tür. Mektuplar Merkezimize elden teslim edilebilir veya "ecegormez@balikesir.edu.tr" e-mail adresine elekronik posta yoluyla pdf olarak iletilebilir. Davet mektuplarınızı lütfen Erasmus başvuru portalı üzerinden belge yükleme kısmından da ekleyiniz. Yerleştirme yapabilmek için bu ZORUNLUDUR. Staj yeri bulmuş bir öğrenci bu staj yerini ve staj yapacağı tarihleri staj yeri onay formunu doldurmak ve ilgili kişi/ kişilere imzalatmak suretiyle sistem üzerinden staj yeri onay formu alanına da yüklemelidir:

Staj yeri onay formu için: