Fakültemiz Öğrencisi Olup Yatay Geçiş İle Başka Üniversiteye Geçmek İsteyen Öğrencilerimizin Ders İçerikleri ve Belge Talepleri

• 2021-07-18

- Fakültemiz Öğrencisi olup Başka Üniversitelere yatay geçiş ile geçmek isteyen öğrencilerimiz için ders içeriklerinin ne şekilde alınacağı ile ilgili Üniversitemiz Rektörlüğünün yazısı. İlgili yazı için tıklayınız.

Fakültemiz Bölümlerinin Ders İçeriklerine  (Bilgi Paketi/Ders Kataloğu) buradan ulaşabilirsiniz.

- Öğrenci belgesini ve Transkript belgesini E-Devlet kapısına e-devlet şifreniz ile giriş yaparak e-devlet üzerinden alabilirsiniz.

- Disiplin durumu belgesini OBS (Öğrenci Bilgi Sistemi) den elektronik imzalı olarak talep etmeniz gerekmektedir.

- Öğrenci belgesini, Transkript belgesini OBS (Öğrenci Bilgi Sistemi) den elektronik imzalı olarak talep edebilirsiniz.

- Yatay geçiş yapılmasına engel bir durum olmadığına dair belge için; aşağıdaki dilekçeyi doldurulup, imzalayarak fef@balikesir.edu.tr adresine e posta gönderiniz.

Dilekçe için tıklayınız.