2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Lisansüstü Başvuruları

• 2019-07-26

İŞLETME (İKİNCİ ÖĞRETİM) TEZSİZ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI tıklayınız.

01.08.2019 tarihli senato kararıyla Turizm İşletmeciliği doktora programı kontenjanı, Maliye yüksek lisans programı ile Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi yüksek lisans programı kontenjan ilanımız güncellenmiştir.

Lisansüstü başvurularda OBS'de sorun yaşayan uluslararası öğrenciler, istenen tüm belgeler ve dilekçe örneği ile birlikte şahsen başvuru yapabilir veya sbe@balikesir.edu.tr adresine belgelerini ve dilekçeyi gönderebilirler.

(Başvuruda eksik veya hatalı belge olması durumunda mail adresinize başvuru sürelerinde geri bildirim yapılacaktır.Lütfen mail adresinizi başvuru sürelerinde takip ediniz.)

Başvurular 15-21 Ağustos 2019 tarihleri arasında Öğrenci Bilgi Sistemi (OBS) üzerinden yapılacaktır. (Başvuru sisteminde eksik veya hatalı bilgi/belge girildiğinde mailinize bildirilecektir. Başvuru süresinde düzeltilmesi istenen bilgi ve belgenin tamamlanmaması halinde başvurunuz dikkate alınmayacaktır.)

Özel Öğrenci Başvuru Formu için tıklayınız. (Balıkesir Üniversitesi Lisansüstü Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliğinin 14.maddesi hükümleri uygulanır.)

Yatay Geçiş Başvuru Formu için tıklayınız. (Balıkesir Üniversitesi Lisansüstü Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliğinin 16.maddesi hükümleri uygulanır.)