NEF Akademik Oda Orkestrası Konser Duyurusu

• 2022-01-06

Değerli Öğretim Elemanlarımız,İdari Personelimiz ve Öğrencilerimiz;

11 Ocak 2022 Salı günü  saat 20.00'da Altıeylül Hasan Can Kültür Merkezi’nde NEF Akademik Oda Orkestramız önemli bir konser gerçekleştirecektir. On farklı üniversiteden akademisyenlerimiz ve kentimizin çeşitli kurumlarından meslektaşlarımızdan oluşan orkestramızla sizleri selamlamak için heyecan duyuyoruz.
Konserimizde Özge Gençel Ataman flüt, Kunduz Karıppaeva opera, Burak Gültekin ve Alper Börekci Türk Halk Müziği, Tuğba Dağlı ve Salih Taşkın Türk Sanat Müziği, Selda Çolak ve H.Sarp Arıcılar pop müzik solistlerimiz olarak görev alırken, farklı müzik örneklerini sizlerle paylaşmış olacağız.

Uzun zamandır kentimize hizmet eden Necatibey Eğitim Fakültemiz Kültür, Sanat ve Bilim Etkinlikleri Komisyonumuz ile yaptığımız birçok etkinliğe, 2022 yılında bu konserimizle başlamış bulunuyoruz.
Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı’nın daveti ve Alteylül Kent Sahnesi organizasyonu ve destekleriyle gerçekleşen konserimizde sizleri de aramızda görmek isteriz.
Tüm çalışmalarınızda kolaylıklar diler, saygılar sunarız.

Güzel Sanatlar Eğitimi Bölüm Başkanı
Orkestra Müzik Direktörü