Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey'den BAÜN'e Ziyaret

Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey, haftasonu programı kapsamında Balıkesir Üniversitesini ziyaret etti. Milletvekili Mustafa Canbey, Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlter Kuş ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu ile birlikte kampüs alanında yapımına başlanan 3 bin kişilik kız öğrenci yurdu inşaatında incelemelerde bulundu. Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Turgut Kılıç, Prof. Dr. Mehmet Narlı, Prof. Dr. İbrahim Türkmen, Genel Sekreter Yemliha Yanar, Genel Sekreter Yardımcıları Ertuğrul Emingil ve Salim Başaran da programa eşlik etti.

Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey daha sonra Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlter Kuş'u makamında ziyaret etti. Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlter Kuş, başta 3 bin kişilik kız öğrenci yurdu projesi olmak üzere üniversiteye verdiği destekler ve ziyaretleri için Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey'e teşekkür etti.