Balıkesir Üniversitesi ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı

Balıkesir Üniversitesi ile Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü arasında, “Gençlik Ofisi Kültür, Sanat, Spor, Eğitim İş Birliği Protokolü” imzalandı. Rektörlük makamında gerçekleşen imza töreninde, Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlter Kuş ve Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu kurumlar adına iş birliği protokolünü imzaladı.

Protokol ile üniversite öğrencileri ile akademik ve idari personelin; eğitsel, kültürel, gönüllülük ve sportif faaliyetlerinin geliştirilmesi; bağımlılıkla mücadele, sosyal sorumluluk ve gönüllülük algılarının güçlendirilmesinin yanı sıra gençlerin yükseköğrenim sürecinde almış oldukları eğitimle birlikte kişisel kapasite gelişimlerine katkı sağlanması yönünde iş birliğinin arttırılması ve desteklenmesi hedefleniyor. Bu kapsamda Balıkesir Üniversitesi Çağış Yerleşkesinde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Genç Ofis açılması planlanıyor.

Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlter Kuş, protokol imza töreninde yaptığı değerlendirmede üniversite olarak her alanda şehrin bileşenleri ve ilgili kurumlarla yapılan iş birliği çalışmalarına verdikleri değere atıfta bulunurken, gerçekleştirilen yeni iş birliğinin de başta üniversite öğrencileri için olmak üzere hayırlı olması dileklerinde bulundu. Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu da Rektör Prof. Dr. İlter Kuş’a destekleri dolayısıyla teşekkür ederek, imzalanan protokolün ve gerçekleştirilen iş birliğinin hayırlı olmasını diledi.

© 2023 Balıkesir Üniversitesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı & Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü