BAÜN Spor Kulübü Yaz Okulu Etkinlikleri, Düzenlenen Belge Töreni İle Tamamlandı

Balıkesir Üniversitesi Spor Kulübü bünyesinde bu yıl ilk kez gerçekleştirilen Yaz Okulu programı, düzenlenen belge töreni ile sona erdi. Törende, Yaz Okulu süresince sportif etkinliklerin yanı sıra sosyal programdaki etkinliklere de katılan öğrencilere başarı belgeleri verildi. Merkez Yemekhane VİP Salonunda gerçekleştirilen törene; BAÜN Spor Kulübü Başkan Yardımcısı ve Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fikret Soyer, kulüp yöneticileri, antrenörleri, öğrenciler ve öğrenci velileri katıldı.

Törende ilk olarak Yaz Okulu etkinliklerine katılan öğrenciler tarafından halk oyunları gösterisi gerçekleştirildi. Daha sonra Yaz Okulu etkinliklerinde görev alan antrenör ve personele teşekkür belgeleri, öğrencilere de başarı belgeleri takdim edildi. Tören, hatıra fotoğrafı çekilmesi ile sona erdi.