BAÜN Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu’dan, Savaştepe Belediyesi ve Savaştepe Meslek Yüksekokuluna Ziyaret

Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu, beraberinde Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Cevdet Avcıkurt, Prof. Dr. Murat Doğdubay ve Prof. Dr. Fatih Satıl ile birlikte Savaştepe Belediye Başkanı Turhan Şimşek’i makamında ziyaret etti.

Ziyaretin ardından Rektör Prof. Dr. Yücel Oğurlu, akademik birimlere yönelik ziyaretleri kapsamında Savaştepe Meslek Yüksekokulunda incelemelerde bulundu. Üniversite üst yönetiminin de eşlik ettiği ziyaret programında Rektör Prof. Dr. Yücel Oğurlu, birim yöneticileri ve personeli ile görüştü.

Rektör Prof. Dr. Yücel Oğurlu görüşmeleri kapsamında; Savaştepe Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Doç. Dr. Hilmi Tunahan Akkuş ile akademisyenlerden yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.