Balıkesir Üniversitesi İmzalı Yeni Bir Uluslararası Yayın

Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü akademisyenlerinden Arş. Gör. Dr. Onur Yaşar ile Prof. Dr. Enver Yalçın, Eskişehir Teknik Üniversitesi akademisyenlerinden Prof. Dr. T. Hikmet Karakoç ve Iğdır  Üniversitesi akademisyenlerinden Doç. Dr. Selçuk Ekici’nin imzasını taşıyan kitap bölümleri, “International Symposium On Sustainable Aviation” adlı kitapta yayınlandı.

“An Evaluation of Particle Image Velocimetry in Terms of Correlation for Aviation” başlıklı çalışma ile “Software Assessment for Particle Image Velocimetry for Aviation Industry” başlıklı çalışma, Sustainable Aviation tarafından basılan 2023 yayın tarihli “International Symposium On Sustainable Aviation” kitabında yayınlandı.

Akademisyenlerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.