Balıkesir Üniversitesi İmzalı Yeni Bir Uluslararası Yayın

Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) Spor Bilimleri Fakültesi akademisyenlerinden Doç. Dr. Zekine Pündük’ün de içerisinde yer aldığı akademisyenlerin imzasını taşıyan akademik çalışma, uluslararası dergi sıralamalarında en üst dilimlerden olan Q3 ölçeğindeki “Medicina Dello Sport” dergisinde yayınlandı.

BAÜN akademisyenlerinden Doç. Dr. Zekine Pündük ve İzmir Kavram Meslek Yüksekokulu akademisyenlerinden Öğr. Gör. Umut Hasan Kantarcı tarafından ortaya koyulan “"Evaluation of the long-term effects of a high-protein diet on kidney function utilizing ultrasound elastography and kidney function tests in bodybuilders” başlıklı çalışma, “Medicina Dello Sport” dergisinde yayınlandı.

Makale bağlantı adresi:

Akademisyenimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.