Balıkesir Üniversitesi İmzalı Yeni Bir Uluslararası Yayın

Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) Fen Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü akademisyenlerinden Prof. Dr. Fahri Çakı ve İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi (İZÜ) akademisyenlerinden Prof. Dr. Kadir Canatan, “Deprem ve Toplum Sosyal Bilimsel Projeksiyonlar” adlı uluslararası kitabın editörlüğünü yaptı.

BAÜN akademisyenlerinden Prof. Dr. Fahri Çakı ve İZÜ akademisyenlerinden Prof. Dr. Kadir Canatan editörlüğündeki “Deprem ve Toplum Sosyal Bilimsel Projeksiyonlar” adlı kitap, Çizgi Kitabevi tarafından yayınlandı. Aynı zamanda yazarları arasında bulunan Prof. Dr. Fahri Çakı ile birlikte çalışmada, Fen Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü akademisyenlerinden Doç. Dr. Alper Uzun, Doç. Dr. Yonca Altındal ve Doç. Dr. Barış Şentuna yazar olarak yer aldı.

Akademisyenlerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.