Rektör Oğurlu, Öğrenci Toplulukları ile Buluştu

Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu, BAÜN Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi Şehit Fethi Sekin Konferans Salonu'nda, Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren öğrenci toplulukları ile bir araya geldi.

Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Cevdet Avcıkurt, Prof. Dr. Murat Doğdubay ve Prof. Dr. Fatih Satıl ile Genel Sekreter Yemliha Yanar, Genel Sekreter Yardımcısı İsmail Durak ve Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Mustafa Cem Hamzaoğlu’nun da yer aldığı toplantıda Rektör Prof. Dr. Yücel Oğurlu, topluluk akademik danışmanları, topluluk başkanları ve topluluk üyelerine yeni dönemde gerçekleştirecekleri çalışmalarda başarılar diledi. Toplulukların faaliyetlerinin üniversite için önemine dikkat çeken Rektör Oğurlu, üniversite yönetimi olarak toplulukların çalışmalarını yakından takip ederek desteklemeye devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Mustafa Cem Hamzaoğlu’nun da yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdiği program, öğrenci topluluklarına Balıkesir Üniversitesi Öğrenci Toplulukları yeleklerinin dağıtımı ve toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

© 2023 Balıkesir Üniversitesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı & Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü