Balıkesir İstihdam Fuarı Sekizinci Kez Düzenleniyor

Balıkesir Valiliği, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Balıkesir Üniversitesi, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi, İŞKUR Balıkesir, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Balıkesir Sanayi Odası, Balıkesir Ticaret Odası ve Neon Şehir Araştırmaları ve Teknoloji Geliştirme Merkezi iş birliğiyle düzenlenen Balıkesir İstihdam Fuarının 8’incisi, Avlu Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştiriliyor.

20-21 Kasım tarihlerindeki etkinliğin açılışına; Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu, Balıkesir Milletvekilleri Mustafa Canbey ve Ekrem Gökay Yüksel, İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Nurettin Alkan, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu, protokol üyeleri, sektör temsilcileri ve öğrenciler katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan fuarın açılış programında; Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu ve Balıkesir Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Nazım Balcı yaptıkları konuşmalar ile etkinliğin hayırlı olması temennilerinde bulundu.

“Burada İş Var” temasıyla düzenlenen ve öğrenci, mezun, kamu ve özel sektör temsilcilerini buluşturan fuarın açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından Vali Ustaoğlu ve katılımcılar, firmalara ait stantları ziyaret etti. Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu ayrıca beraberinde Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Cevdet Avcıkurt, Prof. Dr. Murat Doğdubay, Prof. Dr. Fatih Satıl ve Genel Sekreter Yemliha Yanar ile birlikte, etkinlikte yer alan Balıkesir Üniversitesi standında görevli personel ve fuarı ziyaret eden personel ile de görüşerek çalışmalarında kolaylıklar diledi.

© 2023 Balıkesir Üniversitesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı & Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü