Balıkesir Üniversitesi İmzalı Yeni Bir Uluslararası Yayın

Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü akademisyenlerinden Prof. Dr. Enver Yalçın, Eskişehir Teknik Üniversitesi akademisyenlerinden Prof. Dr. T. Hikmet Karakoç ve Piri Reis Üniversitesi akademisyenlerinden Prof. Dr. Mehmet Ziya Söğüt’ün imzasını taşıyan kitap bölümü, “Solutions for Maintenance Repair and Overhaul” adlı kitapta yayınlandı.

“A Conceptual Inventory of Entropy Management About Exergetic Sustainability Based on Different Cruise Altitude for Aircraft Engines” başlıklı çalışma, Sustainable Aviation tarafından basılan 2023 yayın tarihli “Solutions for Maintenance Repair and Overhaul” kitabında yayınlandı.

Akademisyenimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.