BAÜN Akademisyenlerden, MSÜ Kara Astsubay Meslek Yüksek Okuluna İş Birliği Ziyareti

BAÜN akademisyenleri, eğitim ve iş birliği protokolü kapsamında Milli Savunma Üniversitesi Kara Astsubay Meslek Yüksek Okulunu ziyaret etti.

Ziyaret kapsamında; Balıkesir Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Dr. Halil Küçükler, Uzaktan Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Doç. Dr. Tuncay Sarıtaş, Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Bilal Yıldırım ve akademisyenler, Kara Astsubay Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Şenol Çelik ve okul yetkilileri ile görüştü.

Geçekleşen ziyarette, Yabancı Dil (İngilizce-Almanca-Arapça) Eğitimi alanında kurumlar arasında iş birliği imkanlarının değerlendirilerek, ortak çalışmalar yapılması konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.