BAÜN’de, “5 Aralık Dünya Gönüllüler Günü” Etkinliği: İstikamet İyilik

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Balıkesir Üniversitesi, Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, AFAD, Kızılay, Yeşilay ve Balıkesir Kent Konseyi işbirliğinde, üniversitedeki ilgili öğrenci topluluklarının da katılımıyla “5 Aralık Dünya Gönüllüler Günü” etkinliği düzenlendi.

BAÜN Burhan Erdayı Spor Salonunda, “İstikamet İyilik” sloganıyla düzenlenen etkinliğe; Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Cevdet Avcıkurt, Prof. Dr. Fatih Satıl, Genel Sekreter Yemliha Yanar, Genel Sekreter Yardımcısı Enes Bilgon, Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Mustafa Cem Hamzaoğlu, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

Katılımcı kurumlar ve öğrenci toplulukları tarafından stant açılarak bilgilendirme yapılan etkinlikte, afet farkındalık eğitimi, bağımlılıklarla mücadele eğitimi ve organ bağışı hakkında bilgilendirme yapılırken kan bağışı yapıldı. Rektör Prof. Dr. Yücel Oğurlu da stantları ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.