BAÜN Necatibey Eğitim Fakültesinde 4 Bölüm İçin, Akreditasyon Sürecinde Sona Gelindi

Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) Necatibey Eğitim Fakültesinde; Biyoloji Öğretmenliği, Kimya Öğretmenliği, İlköğretim Matematik Öğretmenliği ve Matematik Öğretmenliği olmak üzere resmi akreditasyon başvurusu yapılan 4 program için, Öğretmenlik Eğitim Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği (EPDAD) tarafından akreditasyon süreci kapsamında saha ziyaretleri gerçekleştirildi. 2 yılı aşkın hazırlık ve resmi başvurunun ardından, başarıyla tamamlanan saha ziyaretleri ile akreditasyon sürecinde sona gelindi.

EPDAD Heyetinden Rektör Oğurlu’ya Ziyaret

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. İsmail Gelen başkanlığındaki EPDAD ekibi, saha ziyaretlerinin ardından Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu’yu da makamında ziyaret etti. Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Cevdet Avcıkurt ve Prof. Dr. Fatih Satıl ile Necatibey Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Baştürk ve fakülte yönetiminin de yer aldığı ziyarette, Prof. Dr. İsmail Gelen başkanlığındaki EPDAD heyeti, Rektör Prof. Dr. Yücel Oğurlu’ya akreditasyon süreci hakkında hakkında bilgi verdi.

Rektör Prof. Dr. Yücel Oğurlu da, ziyaretleri ve çalışmaları dolayısıyla EPDAD Ekip Başkanı Prof. Dr. İsmail Gelen ve takım üyelerine ve ayrıca akreditasyon sürecinde emeği geçen Necatibey Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Baştürk ve fakülte yönetimi ile akademisyenlere de teşekkür etti.

© 2023 Balıkesir Üniversitesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı & Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü