Sanayi ve Teknoloji Kurulu Toplantısı, BAÜN’de Gerçekleştirildi

Balıkesir Valiliği İl Sanayi ve Teknoloji Müdürlüğünün “Sanayi ve Teknoloji Kurulu (SANTEK)” toplantısı, Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) Teknoloji Transfer Ofisi Koordinatörlüğü ev sahipliğinde, İl Sanayi ve Teknoloji Müdürlüğü, iş dünyasından temsilciler ve ilgili kurum ve STK’ların katılımlarıyla Rektörlük Senato Salonunda gerçekleştirildi.

Toplantıda; Rektör Yardımcısı ve TTO Başkanı Prof. Dr. Fatih Satıl, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Mehmet Ali Aşuk, KOSGEB Balıkesir İl Müdürü Dr. Deniz Timurçin, TTO A.Ş. Genel Müdürü Prof. Dr. Şükrü Metin Pancarcı, TSE Balıkesir, GMKA, Sanayi Odası ve BASİAD temsilcileri ile TTO Birim sorumluları yer aldı.

Üniversite-Sanayi iş birliği kapsamında çalışma olanaklarının değerlendirildiği toplantıda ayrıca; TTO A.Ş Genel Müdürü Prof. Dr. Sükrü Metin Pancarcı tarafından BAÜN TTO ve TTO A.Ş çatısı altında gerçekleştirilen faaliyetler hakkında da bilgiler verildi.