Balıkesir Üniversitesi İmzalı Yeni Bir Uluslararası Yayın

Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) Tıp Fakültesi Biyoistatistik ve Tıbbi Bilişim Anabilim Dalı akademisyenlerinden Prof. Dr. Sinan Saraçlı’nın da içerisinde yer aldığı akademisyenlerin imzasını taşıyan akademik çalışma, uluslararası dergi sıralamalarında en üst dilimlerden olan Q2 ölçeğindeki “Sustainability” dergisinde yayınlandı.

BAÜN akademisyenlerinden Prof. Dr. Sinan Saraçlı, Technical University of Cluj Napoca akademisyenlerinden Doç. Dr. Gratiela Dana Boca, Pamukkale Üniversitesi akademisyenlerinden Doç. Dr. Arzum Işıtan ve Kırklareli Üniversitesi akademisyenlerinden Dr. Öğr. Üyesi Evren Çağlarer tarafından ortaya koyulan “A Cross-Cultural Analysis for Plastic Waste Perception of Students from Romania and Turkey” başlıklı çalışma, “Sustainability” dergisinin Aralık 2023 sayısında yayınlandı.

Makale bağlantı adresi:

Akademisyenimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.