“Gençlik ve Spor Faaliyetlerinde Kurumlar Arası İş Birliği Protokolleri” İmzaladı

Balıkesir Valiliği, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Balıkesir Üniversitesi, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi, Balıkesir İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında, ‘Gençlik ve Spor Faaliyetlerinde Kurumlar Arası İş Birliği Protokolleri’ imzalandı.

Birleşmiş Milletler 75. Yıl Gençlik Merkezinde düzenlenen imza töreninde; Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu’nun yanı sıra Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Boz, Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürü Adem Özalp ve İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı kurumlar adına iş birliği protokolünü imzaladı.

Programda ayrıca, sporculara malzeme dağıtımı da gerçekleştirildi.